top of page
Copy of Copy of Copy of POHJOIS (3).png

Alagadi Golf Resort

Alagadi Golf Resort
1.png

Alue

Esentepe, Alagadi

4.png

Alkaen

125-160m²

3.png

wc

3-4

2.png

mh

3-4

9.png

Vuosi

2025

5.png

Terassi/kattoterassi

6.png

Keskustaan

15min

7.png

Rantaan

3min

8.png

Lentokentälle

45/75min

10.png

Alkaen

470 000€

Uusi huippuprojekti loistavalla sijainnilla! Kokonaisuus koostuu vain huviloista sekä bungaloweista! Loistavat mahdollisuudet myös vuokratuottoihin.


Kauniisti suunniteltuja välimerellisiä luxusbungaloweja ja huviloita, joista jokainen on yksityisesti oman puutarhan ympäröimänä ja johon on mahdollista lisätä oma uima-allas. Tästä ainutlaatuisesta projektista on esteettömät näkymät Välimerelle ja majesteettisille Five Finger -vuorille.

Huvilat sijaintisevat on vain lyhyen kävelymatkan päässä upealta hiekkarannalta, joka on kuuluisa Unescon suojelema kilpikonnien pesintäranta! Pulahda piristäytymään kristallinkirkkaaseen veteen ja bongaa pesiviä kilpikonnia. 


Alueella on useita ravintoloita sekä luksushotelli- casinoita. Kaiken lisäksi kohde sijaitsee vain muutaman minuutin ajomatkan päässä arvostetusta kansainvälisestä 18- reikäisestä Korineum Golf Resortista, jonka toinen perustajista on muuten suomalainen! https://www.korineumgolf.com/


Vietä auringon ja luonnon täyteistä helppoa elämää golffaten vaikka joka päivä vuodesta!


Hinnat alkaen 470 000€

(Emme vastaa valuuttakurssin muutoksista. Ostohinta määräytyy viimeisimmän vaihtokurssin mukaan Euro/EUR - Englannin punta/GBP). Hinnat ovat alkaen hintoja projektin julkaisuvaiheessa. Saatavuus aina tarkistettava.

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Olemme täällä sinua varten. Kysy lisää!

Jussi jääskeläinen

Lomakotivälittäjä, LKV, MD

+358 40 6807797

Timo Nuutinen

Lomakotivälittäjä

+358 44 3709057

bottom of page