top of page
Copy of Copy of Copy of POHJOIS (3).png

Grand Saphire

Grand Saphire
1.png

Alue

Iskele Kypros

4.png

Alkaen

48 m²

3.png

wc

1-3

2.png

mh

1-2

9.png

Vuosi

Muutto-
valmis

5.png

Parveke

6.png

Keskustaan

15 min

7.png

Rantaan

500 m

8.png

Lentokentälle

35 min

10.png

Alkaen

57 400 €

Moderni ja näyttävä resortti sopii jokaiseen makuun. Taloista löytyy erikokoisia huoneistoja, joten löydät täältä varmasti omiin tarpeisiin sopivan kodin. Halusit sitten tilavan yksiön tai avaran kolmion, löydämme sen täältä sinulle.


Asuntokokonaisuudesta löytyy 3 skandinaavisen modernia kerrostaloa, uusine huoneistoineen. Kohteen vieressä operoi laadukas viiden tähden hotelli, joka tarjoaa useita palveluita niin hotellin vieraille kuin alueella asuvillekin.


Grand Sapphiresta löytyy mm. jopa 10kpl uima-altaita, tennis kenttä, vesipuisto, minigolfrata, lentopalloalue, kuntosali ja puutarha. Lapsille on tarjolla paljon omaa touhuttavaa ja ravintola-illallinen onnistuu paikan päällä, sillä ravintoloita on useita. Kaiken lisäksi hotellista löytyy Casino!


Täällä viihtyy asukas iästä riippumatta ja mikäli mielessä on myös asuntosijoittaminen, kannattaa juuri tätä kohdetta harkita.


Lähtöhinta 57 400€

(Emme vastaa valuuttakurssin muutuoksista. Ostohinta määräytyy viimeisimmän vaihtokurssin mukaan Euro/EUR - Englannin punta/GPB). Hinnat ovat alkaen hintoja projektin julkaisuvaiheessa. Saatavuus aina tarkistettava.

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Olemme täällä sinua varten. Kysy lisää!

Jussi jääskeläinen

Lomakotivälittäjä, LKV, MD

+358 40 6807797

bottom of page