top of page
Copy of Copy of Copy of POHJOIS (3).png

Sea Magic Villa

Sea Magic Villa
1.png

Alue

Esentepe

4.png

Alkaen

180-250 m²

3.png

wc

3-5

2.png

mh

3-5

9.png

Vuosi

Valmis

5.png

Terassi/parveke

6.png

Keskustaan

20min

7.png

Rantaan

5min

8.png

Lentokentälle

45/75min

10.png

Alkaen

999 000€

Ainutlaatuinen luxushuvila joka on rakennettu palkitun Sea Magic projektin yhteyteen! 


Villa sijaitsee erinomaisella paikalla aivan meren rannalla, josta on esteetön näköala kristallin kirkkaalle merelle ja vuorille. Tämä ylellinen huvila on osa kokonaisuutta joka on suunniteltu lomakeskus -tyyliin ja jossa on kaikki mukavuudet, joita voit odottaa luksuskohteelta. Unohtamatta kuitenkaan rauhaa, tilaa ja yksityisyyttä.


Alueen mukavuuksia ovat mm. uimaranta, allas-alueet, kuntokeskus, sauna, poreallas, hamam, hyörysauna, hieronta, kauneushoitoja, sisäuima-allas, lasten leikkipaikka, BBQ-alue, lasten jalkapallokenttä, minigolf, ravintola ja baari. Lisäksi paikalta löytyvät mm. pesula- ja siivouspalvelut sekä täydet huoltopalvelut.


Huvilat ovat suunniteltu toimivasti ja kauniisti kunnioittaen perinteikästä Välimeren rakennustyyliä. Omalla aidatulla pihalla on hyvin tilaa ja parkkipaikkoja on kahdelle autolle. Lisäksi 5min ajon päästä löytyy suosittu 18- reikäinen champion tason golfkenttä!


Nauti drinkki terassillasi, hyppää uima-altaan lämpimään veteen suoraan olohuoneestasi ja rentoudu ja nauti kauniista auringonlaskuista ja -nousuista paratiisisaarella!


Etäisyydet:

Meri: 150m

Kauppa: 500m

Golfkenttä: 5min

Kyrenia: 20min

Lentokenttä: 45/75min

Famagusta: 35min


Lähtöhinta 999 000€

(Emme vastaa valuuttakurssin muutoksista. Ostohinta määräytyy viimeisimmän vaihtokurssin mukaan Euro/EUR - Englannin punta/GBP). Hinnat ovat alkaen hintoja projektin julkaisuvaiheessa. Saatavuus aina tarkistettava.

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Olemme täällä sinua varten. Kysy lisää!

Jussi jääskeläinen

Lomakotivälittäjä, LKV, MD

+358 40 6807797

Timo Nuutinen

Lomakotivälittäjä

+358 44 3709057

bottom of page