top of page
Copy of Copy of Copy of POHJOIS (3).png

LOMAKOTI ULKOMAILTA

Tietoa sijoittamisesta elämään ja asumiseen auringossa sekä kauniin Kyproksen saaren kuulumisia. 

  • Writer's pictureJona Nsuku

Pohjois-Kypros on ruokamatkailijan paratiisi! Nämä 5 ravintolaa kannattaa testata

Pohjois-Kypros mahdollistaa rentoa lounastamista sekä upeita ravintola-illallisia erilaisissa maittavaa ja laadukasta ruokaa tarjoavissa ravintoloissa. Saarelta löytyy niin paikallista ruokaa tarjoavia ravintoloita sekä kansainvälistä tarjontaa mm. herkullista italialaista ja maukasta intialaista ruokaa. Tarjonta on suuri, joten kohteesta löytyy varmasti mieltymyksiä jokaiseen makuun. Koska Pohjois-Kyproksen ympäristö ja ilmasto suo erilaisten ruoka-ainesten kasvatuksen, tarjoaa kohteen ravintolat paikallisin ruoka-aineksin valmistettua tuoretta ja laadukasta ruokaa.


Olemme keränneet alle muutamia vierailemisen arvoisia ravintoloita, jotka kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa.


Suoraan meren äärellä sijaitsee tämä ihastuttava Ambiance-ravintola, jossa pääsee nauttimaan maittavista aterioista veden äärellä upeissa maisemissa. Menusta löytyy niin tuoreita mereneläviä kuin perinteistä turkkilaista ruokaakin, sisältäen lihoja riisin, lämpimien vihannesten tai muusin kera. Tämä ravintola, niinkuin moni muukin Pohjois-Kyproksella, tarjoaa lisäksi täysin vegaanisia sekä gluteenittomia vaihtoehtoja, joten ruuasta pääsee nauttimaan kaikki.


Tätä parempaa lokaatiota saa hakea. Bellapais Garden-ravintolan näkymät ovat henkeäsalpaavat. Ravintola sijaitsee Bellapaisin vuoristokylässä ja omaakin siksi näkymät Pohjois-Kyproksen ylle. Ravintolasta saa taidolla tehtyä turkkilaista ja eurooppalaista ruokaa ja henkilökunta on mukavaa ja ystävällistä väkeä. Tämä ravintola kannattaa ehdottomasta käydä testaamassa Bellapaisin-kylässä vieraillessa.Tämä kohde on oivallinen mereneläviä rakastavalle. Kyseinen Kyrenian satamassa sijaitseva kalaravintola tarjoaa tuoretta ja laadukasta ruokaa suoraan välimeren laajasta tarjonnasta. Ystävällinen henkilökunta, miellyttävä ympäristö ja herkullinen kala-ateria perheen tai ystävien kesken takaa mahtavan päätteen illalle tai lounaalle.


Bella Moon on miellyttävän tunnelmallinen pienempi ravintola, joka tarjoaa kyproslaista ja turkkilaista ruokaa asiallaikkeen. Kyseessä on perheyritys ja ravintolan omistajat arvostavat hyvää ja henkilökohtaista palvelua ja pitävätkin huolen jokaisen asiakkaan viihtyvyydestä. He ovat jopa valmiita noutamaan asiakkaat Bella View Hotellilta tai sen viereisestä Bellapais Monastery Hotellilta, jottei asiakkaan tarvitse kävellä jyrkkää ylämäkeä aina Bella Moon-ravintolalle asti. Tästä ei palvelu parane!


Lopuksi vielä unohtamatta ihanaa Tervetuloa-ravintolaa. Nimensä mukaisesti tämä ravintola kutsuu kaikki asiakkaat tervetulleeksi viettämään mukavaa iltaa ystävien ja perheen kesken. Ravintolan asiakaskunnasta löytyy varmasti myös muita Suomesta matkustavia tai suomalaisia asukkaita, joiden kanssa voi jakaa omia tarinoitaan. Vaikkei perinteistä hernekeittoa tai poronkäristystä puolukkahillon kera heiltä löydykään, on ravintolan menu pullollaan useita maittavia paikallisia ruokalajeja. Ravintola on erityisesti tunnettu laajasta Meze eli alkupala valikoimastaan.Mikäli mahti ravintolatarjonta ja herkullinen ruoka ei itsessään houkuttele sinua loma-asunnon ostoon, käyhän tässä tapauksessa kurkkaamassa edeltävä kirjoutuksemme "10 syytä miksi kannattaa hankkia loma-asunto Pohjois-Kyprokselta" ja saat viimeistään tällöin hyvän syyn Pohjois-Kyprokselle sijoittamiseen. Huomioithan myös, että sivuillamme löytyvien kohteiden lisäksi meiltä löytyy myös paljon muita upeita asuntoja!


Kauniin Pohjois-Kyproksen asuntojen arvo on kolminkertaistunut viimeisen 10-vuoden

aikana, silti hintataso on huomattavasti useita maita edullisempi. Sijoita lomakotiin ja

elämään auringossa autenttisella Kyproksen saarella.


Pohjois-Kypros Pohjois Kypros

Comments


bottom of page