top of page
Copy of Copy of Copy of POHJOIS (3).png

ASIAKKAAMME KERTOVAT KOKEMASTAAN

Olemme saaneet olla mukana toteuttamassa loma-asuntounelmia lukuisien Suomalaisten asiakkaidemme kanssa.

 

Pohjois-Kyproksen taika on vienyt mennessään ja tarjonnut heille uuden arjen Välimeren auringon alla

Lue alta lisää heidän kokemuksistaan

Anchor 3

KATJA JA PERHE

Loma-asunto auringosta oli pitkäaikainen haavemme. Pohjois-Kypros oli hinta-laatusuhteeltaan ylivoimainen muihin maihin verrattuna.


Saimme Asuntokyproksen kautta ammattimaista ja luotettavaa palvelua. Päädyimme tekemään kaupat asunnosta etänä ja matkustimme myöhemmin paikan päälle. Kaikki oli kuten pitikin ja olemme erittäin tyytyväisiä. Suosittelemme!

Pohjois-kyproksella lomakoti

KRISTIINA, JYVÄSKYLÄ

Pohjois-Kypros vaikutti mielenkiintoiselta maalta ja asuntomarkkina oli houkutteleva. Saimme Jussilta kattavat tiedot kaikesta mitä tarvitsimme ja päätimme ostaa perheellemme loma-asunnon. 


Palvelu oli todella ammattimaista ja asiantuntevaa. He tiesivät luotettavat kumppanit ja kaupanteon koukerot. Olemme olleet tyytyväisiä päätökseemme.

Kokemuksia Pohjois-Kyprokselta

ANTTI, HAMINA

Kiinnostuimme Pohjois-Kyproksesta, vaikka se oli meille tuntematon kohde. Olimme yhteydessä Asuntokyprokseen. Keskusteltuamme heidän kanssaan lisää, päätimme lähteä tutustumismatkalle.

 

Kaikki oli hyvin järjestetty, saimme kaikki tiedot ja näimme kattavasti meille sopivia kohteita. Saimme perheellemme hienon lomakodin. Pienen saarimaan rauhallinen elämä on houkuttelevaa.

Kokemuksia Pohjois-Kyprokselta

VESA, TURKU

Lähdime tutustumimatkalle ja näimme kattavasti eri kohteita Asuntokyproksen kanssa. Löysimme sopivan asunnon ja teimme kaupat. Yllätyimme, kuinka hyvin järjestettyä ja ammattimaista kaikki oli.


Oli turvallista tehdä kaupat, kokemus oli todella positiivinen. Oikean rakennusyhtiön löytäminen on yksi tärkein asia. Suositan!

Kokemuksia Pohjois-Kyprokselta

OLLI, TAMPERE

Pohjois-Kypros vaikutti monessa mielessä potentiaaliselta kohteelta. Otimme yhteyttä Asuntokyprokseen ja saimme paljon tietoa maasta ja kohteista. Matkustimme välittäjän kanssa paikan päälle ja löysimme mieleisen asunnon meren rannalta.


Olimme tyytyväisi palveluun ja myös myynnin jälkeisiin palveluihin

Olli, tampere.jpeg

ALOITETAAN TÄSTÄ SINUN TARINASI!

Jussi Jääskeläinen

Jussi Jääskeläinen

Lomakotivälittäjä, LKV, MD

+358 40 6807797

jussi@asuntokypros.fi

  • Black LinkedIn Icon
Anne Eino

Anne Eino

Lomakotivälittäjä, LKV

anne@asuntokypros.fi

  • Black LinkedIn Icon
bottom of page