top of page
Copy of Copy of Copy of POHJOIS (3).png

LOMAKOTI ULKOMAILTA

Tietoa sijoittamisesta elämään ja asumiseen auringossa sekä kauniin Kyproksen saaren kuulumisia. 

  • Writer's pictureMilja Merta

Sijoitusasunto ulkomailta? Top-25 maata vuonna 2019.

Mitkä ovat parhaat maat omistaa sijoitusasunto ulkomailta?

GOBankingRates viimeisin tutkimus listasi 25 parasta maata asuntosijoittamiseen vuonna 2019.


Monen suomalaisen unelma on omistaa lomakoti auringossa. Kun et itse ole paikan päällä nauttimassa lomakodistasi asuntoa kannattaa vuokrata eteenpäin. Näin saat säännöllistä passiivista tuloa sijoituksestasi. Sijoitusnäkökulman lisäksi lomalle lähteminen on vaivatonta, kun kohteessa odottaa oma tuttu asunto ja majoituskustannuksia ei tarvitse laskea reissubudjettiin.

GOBankingRates viimeisin tutkimus listasi 25 parasta maata omistaa sijoitusasunto.

Oletuksena tutkimuksessa pidetään 120m² kokoista kiinteistöä. Vuokratulovero mitataan olettaen, että kuukausittainen vuokratulo on 1340e.


Kymmenen kärkeen sijoittui kolme maata Euroopasta: Ranska, Irlanti ja Kypros. Ympärivuotisesta auringosta ja kauniista rannoista nauttiville Kypros on paras vaihtoehto.

Kypros kipusi Top kolmen Eurooppalaisen maan joukkoon seuraavilla luvuilla:

Vuosittainen vuokratuotto: 5,12 %

Vuokratulovero: 0%

Vuokra/kuukausi: 865e


Moni saattaa suhtautua varauksella asuntosijoittamiseen ulkomailla, koska pelkää asuntojen hintojen muutoksia. Asuntoa hankkiessa on hyvä ottaa selvää sijoitusmarkkinoista, mutta kannattaa myös ottaa huomioon vuokramarkkinoiden vakaus. Vuokra-asuntojen kysyntä tuskin tulee pienentymään jatkossakaan.


Omistusasunto ulkomailla on erinomainen idea, koska se tuo vaihtelevuutta sijoitussalkkuun sekä sillä saa usein kotimaista asuntosijoitusta korkeampaa tuottoa.

Voit siis nauttia lomailusta omassa loma-asunnossa, odottaa kiinteistön arvonnousua sekä samalla kasvattaa tulojasi vuokratuotolla. Lue lisää elämästä autenttisella Pohjois-Kyproksella täältä.

Kauniin Pohjois-Kyproksen asuntojen arvo on kolminkertaistunut viimeisen 10-vuoden aikana, silti hintataso on huomattavasti useita maita edullisempi. Sijoita lomakotiin ja elämään auringossa autenttisella Kyproksen saarella. Tutustu meihin klikkaamalla tästä!Comments


bottom of page