top of page
Copy of Copy of Copy of POHJOIS (3).png

LOMAKOTI ULKOMAILTA

Tietoa sijoittamisesta elämään ja asumiseen auringossa sekä kauniin Kyproksen saaren kuulumisia. 

  • Writer's pictureEija & Jussi

MAAILMA AUKEAA! MISSÄ MENNÄÄN JA MITEN KORONASTA SELVITÄÄN?


Meiltä kysytään usein, miten korona on vaikuttanut asuntokauppaan Pohjois-Kyproksella.

Uskaltaako asuntoa enää ostaa? Entä miten se vaikutti maan talouteen? On ilahduttavaa todeta, että vaikutus on ollut yllättävän vähäinen. Pieni maa mukautui ketterästi uuden edessä. Rajoitukset tepsivät ja rokotteet tulivat nopeasti yleisiksi. Asuntokauppa kääntyi joustavasti online-painoitteiseksi. Asiakkaita pystyttiin palvelemaan kokonaisvaltaisesti etänä. Kun lentoliikenne maailmassa avautui, oli ihmisiä jonoksi asti tulossa katsomaan lomakotejaan auringossa. Tietenkin me suomalaiset olemme tarkkoja ihmisiä, joten suinpäin ei kaupoille syöksytty. Olimme silti työn äärellä käytännössä koko ajan, Kun asuu maassa, pääsee itse näkemään missä mennään.

Kolhuilta ei säilynyt maailmassa kukaan, mutta pieni saarimaa on selvityjien joukossa!2021 näyttää jo paremmalta. Uusi normaali muodostuu

Vuosi 2021 onkin sitten ollut jo normaalimpi. Ihmiset eivät luopuneet lomakotiunelmistaan ja vauhti kiihtyi vuoden edetessä. Projektit valmistuivat ja uusia lanseerattiin. Tutustumismatkamme alkoivat pyöriä todenteolla ja ihmiset lähtivät jälleen hakemaan uutta arkea auringosta. Nyt vuoden 2021 lopussa voimme onneksi todeta, että asiat näyttävät hyvältä, niin asuntokaupan, kuin osin koronankin kanssa. Elämä voittaa!MITÄ OSTAISIN JA KENELTÄ?

Me autamme Sinua. Olemme kokenein suomalainen välittäjä maassa. Tiedämme, mitä suomalainen haluaa ja toimimme vain luotettavimpien rakennusyhtiöiden kanssa. Kaikki kohteet ja toimijat eivät täytä vaatimuksiamme. On meidän työmme toimia Sinun asiantuntijanasi ja haluamme tehdä työmme hyvin."Rakennusyhtiön valinta on tärkeä juttu"

Kohdemaan lisäksi, mitä muuta kannattaa ottaa huomioon asuntoa ostaessa? Oikeat yhteistyökumppanit ja rakennusyhtiön valinta ovat tärkeässä roolissa turvallisessa ja onnistuneessa asuntokaupassa. Luotettavuuden ja läpinäkyvyyden pitää olla kunnossa. On tärkeää päästä tutustumaan hyvin niin kohteisiin kuin itse rakennusyhtiöönkin. Suosimme tapaa tutustua myös rakentajan edellisiin kohteisiin. Hyvät ja säännölliset huolto- ja ylläpitotyöt ovat todella tärkeitä ja rakentajan vanhemmista kohteista laatu on helposti todettavissa.


Tutustumismatkallamme pääset aina kaiken tämän tiedon äärelle. Haluamme, että voit tehdä elämäsi parhaan päätöksen huoletta.FORBES listasi Pohjois-Kyproksen parhaaksi maaksi ostaa merenranta-asunto!

Yksi vuoden isoista uutisista oli, kun arvostettu talouslehti FORBES listasi Pohjois-Kyproksen parhaaksi maaksi ostaa merenranta-asunto! Sijainti, hinta, laatu ja ilmasto olivat eräitä kriteereitä! Tämän lisäksi mainittiin maan korkea turvallisuus.

Näissä asioissa onkin lähes mahdoton päihittää tätä paikkaa Euroopan sisällä. Lisäksi valtaosa rakennuskannasta on uutta, ja vieläpä lähellä rantaa.Kyllä se uusi elämäntyyli on yksi isoimmista asioista mitä saa, kun hankkii kodin täältä. Elämästä pitää nauttia! "

- Markku K.

Tyytyväinen asiakasLue täältä lisää miksi kannattaa hankkia lomakoti juuri Pohjois-Kyprokselta: https://www.asuntokypros.fi/post/10-syyt%C3%A4-miksi-kannattaa-hankkia-loma-asunto-pohjois-kyprokseltaKatso tästä uusimmat jutut Facebook sivuiltamme: https://www.facebook.com/asuntokyprosVieraile Visit North Cyprus sivuilla: https://www.facebook.com/visitncy


Pohjois-Kypros Pohjois Kypros


Comments


bottom of page