top of page
Copy of Copy of Copy of POHJOIS (3).png

LOMAKOTI ULKOMAILTA

Tietoa sijoittamisesta elämään ja asumiseen auringossa sekä kauniin Kyproksen saaren kuulumisia. 

  • Writer's pictureJona Nsuku

Mistä raha unelmakotiin ulkomailla?

Miltä kuulostaa seuraava skenaario; upouusi luksuslukaali Välimeren saarella, lämmittävän

auringon alla. Sää suosii päivästä toiseen ja aktiviteetteja löytyy laidasta laitaan. Paikallinen

hintataso on edullinen. Tänään shoppaillua, huomenna auringonottoa ja uimista, ylihuomenna golffaamaan. Päätetään viikko sitten vaikka kalastuksen ja veneilyn parissa! Ympäröivät ravintolat tarjoavat herkullista välimerellistä ruokaa ja paikalliset ihmiset sekä naapuruston väki on hauskaa seuraa rannalla tai altaalla. Suomessa on usein kylmä ja sataa, mutta onneksi on koti myös täällä Pohjois-Kyproksella. Kun Suomeen sitten palataan koti-ikävän iskiessä tai vaikka takaisin töiden pariin, niin laitetaanpa loma-asunto vuokralle ja tuottamaan. Täydellistä! :)


..mutta kuinkas tähän elämäntyyliin sitten päästään?Liian usein jää haaveissa oleva ulkomaan loma-asunto hankkimatta. Prosessi tuntuu

monimutkaiselta ja rahoituksen hoitaminen voi olla vielä tätäkin haasteellisempaa. Tosiasia on, ettei moni suomalainen pankki tarjoa asuntolainaa ulkomaan asuntoon, jolloin rahoitus tulee hoitaa itsenäisesti. Asunnon koko summaa ei välttämättä ole säästössä, mutta valmiudet ja tahto olisi hoitaa vaadittava summa. Hyvin yleinen tapa onkin hoitaa tämä pulma joustoluotoilla tai muilla lainoilla. Joskus toimivakin vaihtoehto, mutta nykyään näitä voi olla hankala saada tai korot ja kulut todella voivat olla turhan korkeita.


Meiltä löytyy nyt ratkaisu tähän ongelmaan!


Tarjolla on mahtava diili kuvissa näkyvän Aphrodite Park Residencen huoneistoihin. Aphrodite Park Residencen taloista saa nyt ostettua asunnon pakettina, jolloin rahoituksesta ei tarvitse huolehtia. Pelkästään 30% alkupääomalla voit saada lopulle 70%:lle fiksun lainan* rakennusyhtiön ja heidän kumppanin puolesta. Kyseinen laina toimii 10 vuoden maksuajalla ja sen kiinteä todellinen vuosikorko on n. 10,5%. Tämän lainan maksuaika ja korko onkin jopa tyypillistä Suomalaista joustoluottoa parempi.Aphrodite Park Residencen asunnot sopivat oivallisesti myös sijoituskohteeksi, sillä talosta löytyy erikokoisia asuntoja yksiöistä kolmioihin. Vuokraajia saarella on paljon. Maassa toimii huimat 17 kansainvälistä yliopistoa, jotka tuovat paljon opiskelijoita sekä henkilökuntaa. Ja tottakai turistit, joita saarella riittää, tietenkin vielä tähän päälle. Saatatkin siis helposti vuositasolla puolittaa rahoituksen kulut, laittamalla asunnon vuokralle poissa ollessasi.


Klikkaa Aphrodite Park Residence sivulle ja pääset ihastelemaan tätä loisteliasta kohdetta.


Tiesitkö muuten, että GOBankingRates listasi vuoden 2019 top25 parasta maata omistaa

sijoitusasunto, joista Kypros kohosi top3 parhaimman Euroopan maan joukkoon! Käy lukemassa lisää täältä.


Kauniin Pohjois-Kyproksen asuntojen arvo on kolminkertaistunut viimeisen 10-vuoden aikana, silti hintataso on huomattavasti useita maita edullisempi. Sijoita lomakotiin ja elämään auringossa autenttisella Kyproksen saarella.


*Lainan tarjoaa paikallinen pankki, eikä Pohjois-Kyproksen kodit vastaa rahoituksesta tai tietojen oikeellisuudesta.

Comments


bottom of page