top of page
Copy of Copy of Copy of POHJOIS (3).png

LOMAKOTI ULKOMAILTA

Tietoa sijoittamisesta elämään ja asumiseen auringossa sekä kauniin Kyproksen saaren kuulumisia. 

  • Writer's pictureJona Nsuku

Riemua lasten kanssa Pohjois-Kyproksella

Pohjois-Kypros tarjoaa loputtomien rantojen ja upeiden linnojen lisäksi paljon muutakin hauskaa puuhaa perheellisille. Kohde sopii oivallisesti niin pienten lasten kanssa matkaaville kuin vanhemmillekin lapsille sillä saarelta löytyy paljon jännittävää puuhaa iästä riippumatta. Eläinrakkaille löytyy eläinpuistoja ja -tiloja, missä karvaisten ystävien kanssa pääsee viettämään päivää ja vauhtia sekä jännitystä kaipaaville monipuolisia puistoja tai vaikka karting autoilua. Ohessa muutamia hauskoja ja hieman erikoisempiakin ehdotuksia lasten kanssa vietettävään päivään Pohjois-Kyproksella. Napauttamalla kunkin paikan nimeä pääset suoraan heidän omille verkkosivuilleen.


Riemukas päivä huvipuistossa onnistuu Pohjois-Kyproksen pääkaupungissa Nikosiassa. Fuar Lunaparkısta löytyy paljon rohkeita ja jännittäviä laitteita vanhemmille lapsille sekä perheen pienimmille sopivia ratoja ja muita aktiviteetteja. Tarjolla on hattaraa ja hauskuutta! Päivä huvipuiston menoissa ei taatusti käy tylsäksi.


Kissoja ja koiria rakastaville tämä on varmasti miellyttävä aamupäivän aktiviteetti. Kyseessä on yhditys, joka auttaa ja hoivaa kodittomia koiria ja kissoja tilallaan. Heiltä löytyy yli 300 suloista lemmikkiä, jotka kaipaavat leikkikaveria ja kotia. Koiria ja kissoja pääsee kävellyttämään upeiden vuoristojen ja muun luonnon ympäröimänä. Heidän kanssaan pääsee leikkimään sekä viettämään mukavaa aikaa ja paikan pitäjät kertovat mielellään kunkin koiran tai kissan historiasta ja omasta toiminnastaan. Vierailijoita otetaan vastaan joka päivä kello 9.00-13.00 välillä eikä aikaa tarvitse erikseen varata.


Kukapa ei rakastaisi keilaamista! Keilaamaan pääsee perheen voimin Kings Leisure Centerissä. Tämä keskus on monipuolinen sillä keilaamisen lisäksi heiltä löytyy myös alakerrasta lapsille suunnattu pelikeskus. Päivän saa siis hujahtamaan helposti, eikä nälissään tarvitse olla, sillä ravintolan puolelta löytyy esimerkiksi burgereita ja pizzaa.


Täältä löytyy vauhtia hurjapäille, sillä Cemsa Karting & Sporting Centerissä pääsee ajelemaan hauskoilla karting autoilla ympäri ulkorataa. Säästäkään ei tarvitse huolehtia, sillä Pohjois-Kyproksella aurinko pukkaa paistamaan lähes päivittäin. Tämä on hauska koko perheen aktiviteetti keskus Nikosian kaupungin pohjois puolella. Huomioitavaa kuitenkin on ettei karting ajelu sovellu alle 8 vuotiaille.


Tiesitkö myös, että Pohjois-Kyprokselta löytyy ranta, missä pääsee ihastelemaan merikilpikonnia ja niiden elämää.Tämä taatusti innostaa niin perheen pieninpiä kuin vanhempiakin. Käy kurkkaamassa meidän video kilpikonna rannasta täältä.


Kauniin Pohjois-Kyproksen asuntojen arvo on kolminkertaistunut viimeisen 10-vuoden aikana, silti hintataso on huomattavasti useita maita edullisempi. Sijoita lomakotiin ja elämään auringossa autenttisella Kyproksen saarella.

Comments


bottom of page